Torsketur der vil noget!

31.03.2007

Kim, Dragan og jeg, tog afsted på en kombineret torsk og fladfisketur i Storebælt.

Vejret var rigtig godt, solen strålede fra en skyfri himmel, vind var der ikke noget af.

Vi havde planlagt, at vi først ville se om vi kunne finde nogle fladfisk på steder vi ikke havde afprøvet før, derefter skulle der fiskes efter torsk.

Vel ankommet til havnen, satte vi båden i vandet. Kursen blev sat til vores første sted, hvor vi ville se om der var fladfisk. Vi tog dog et lille stop undervejs, for at se om torsken stod og ventede på os. Der blev fisket i ca. 5 minutter. Dragan var den hurtigste til at få dagens første torsk, flere fulgte med på dette korte stop.

Vi gik nu efter fladfisk. Men efter vi havde afprøvet flere pladser uden at fange en eneste, blev vi enige om at vores torsketur nu skulle starte.

Torskefiskeriet startede med en rimelig strøm der dog hurtig blev til en stærk strøm. Dette gjorde at fiskeriet blev lidt mere besværligt.

Det skulle dog vise sig at vi alligevel fik fat i torskene.

En forrygende torsketur var nu startet. Den ene torsk efter den anden blev nu hevet op.

Humøret i båden var stor, men hvad med kræfterne. Der blev virkelig kæmpet hårdt for at få torskene op i den stærke strøm. Dragan fortalte flere gange, at dette fiskeri var det vildeste han endnu havde prøvet.

En utrolig god torsketur med et herligt humør, var nu slut. Fiskeriet derude havde været rigtig godt. Torskene var store, en del af dem med god rogn.

Tal på torskene vi fangede på denne tur har vi ikke, men det blev til rigtig mange.

Pirkene vi brugte på turen var No.1 pirken, vægt fra 100g – 300g.

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på