Torsk – i rå mængder!

Testtur med Pallex lørdag d. 30/7 2004

Med på turen var Anita & Bruno, samt Lisbet & jeg.

Vi sejlede i Brunos båd denne dag. Det var planlagt som en fornøjelse tur.

Der skulle først fanges fladfisk til vores medbragte grill, derefter jagten efter torsk !!

Da vi ankom til havnen med båden styrt regnede det. Medens vi ventede på tørvejr, kom andre både ind fra havet, meldingerne fra dem var ikke så gode, enstemmigt lød det, meget få torsk.

Optimismen fejlede dog ikke noget, vi fik sat båden i vandet og lidt forsinket gik vi efter fladfisk.

Fladfisk blev der fanget, det var nu tid til at komme på land.

Vi fandt et sted, hvor vi i fred og ro kunne tilberede vores frisk- fangede fisk. Det blev til både fladfisk og torsk, som vi var nødsaget til at prøve at fange grundet de dårlige meldinger ved vores ankomst om, at der ingen torsk var at fange.

 

Det så ud til, at vi dog ingen problemer havde med at fange torsk, så vi gav os god tid til at nyde vores grillede fisk, det var faktisk rigtig godt.

Tiden var så småt ved at løbe fra os, klokken var blevet mange, og skulle vi nå at fange torsk, var det nu med at komme af sted.

Pirkene skulle testes !!

Pirkene skulle nu afprøves, for at se om de kunne give os torsk i mængder på rimelig kort tid.

Vi fandt stedet, hvor vi mente torsken var. Jo, det gik faktisk rigtig godt, pirkene gjorde deres arbejde – og selvfølgelig vidste vi også, hvordan man fisker med pirkene.

Efter få timer blev vi enige om, at vi havde gjort en god indsats, som blev belønnet med rigtig mange torsk. Størrelsen på torskene denne dag var ikke noget at råbe hurra for, de største lå på ca. 4 kg.

I alt blev det til ca. 85 kg. torsk.

Her er nu tre rigtig trætte lystfiskere, som har haft en rigtig god dag på havet sammen med mig. Vejret der startede med regn blev til solskinsvejr, vinden lagde sig, vandet blev næsten til et spejl. Vores største problem på turen var en meget kraftig strøm, men det overvandt vi også.

Pirkene stod sin prøve – endnu engang!

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på