Torsk i Øresund

8 februar 2009

Vi var på tur med sandmanden, i vores forening O-S-F (odsherreds sportsfiskerforening) på øresund efter torsk den 08-02-09. hvor vejret var perfekt, og forventningerne høje. Vi havde en god nytårs tur med pæne fisk, så vi håbede at kunne gentage succen.

Vi sejlede ned mod Ven, hvor der var fanget pænt med torsk de andre dage, og vi lå også på de gode pladser, med håb om store torsk.

Efter ca. en halv times fiskeri, var der en på pirke siden som havde fisk på, så vi andre kæmpede videre. Lidt senere var den gal igen, og endnu en torsk kom om bord. Vi andre kiggede på farven, og skiftede til samme farve, men det hjalp ikke en skid!

Han fangede endnu en pæn torsk, på 3 kg. og mens vi sejlede til et nyt sted, måtte vi jo kigge nærmere på hans grej, og fandt ud af at det var Pallex Spedy pirken, der fangede.

En af hans gode venner lånte en, og havde lige nået bunden, og så var der bid. Senere fangede han en torsk på 10 kg. rent, så han var stolt, da han normalt, sælger grej i en lystfisker butik.

Ialt blev der fanget 13 torsk, fra 2 til 10 kg, hvor de 10 blev taget på Speedy Pirken.

Vi har nu indkøbt en del pirke, inden vores næste tur, da vi satser på, at det er pirken der skal fange torsk. Det er en god hjemme side med meget nyttigt læse stof.

Mvh. Jan Olsen

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på