Pallex.dk – DM i Onsevig 2013

DM i Onsevig 2013

Endnu engang fladfisk i stride strømme!

 

Dagen hvor Kim og jeg endnu engang skulle til DM i Onsevig.

Det var med store forventninger vi tog afsted med hjemmefra. Vi skulle mødes med alle vores venner, som vi havde mødt fra de tidligere år, hvor vi har været med til dette utrolige gode stævne.

Fredag:

Vi startede hjemmefra fredag morgen og landede i Onsevig ved middagstid. Der var allerede både i vandet da vi ankom, stemningen vi mødte var rigtig god.

Vi fik hurtig vores båd i vandet, hvorefter turen gik op til vores gode venner (Tulipe (pølsemand) og hans søde kone). Vi fik en utrolig god velkomst af dem med store knus.

Stemningen for denne tur var lagt her.

Efter en del snak og gode pølser fik vi sat vores telt op og hyggen startede for alvor. Planlægning for næste dags fiskeri (lørdag) gik i gang.

Vores plan gik ud på at starte med at søge de flade på dybere vand (op til 15 – 20m dybde).

Lørdag morgen

Efter et godt morgenmåltid på kroen kl. 06.00 gik turen til havnen, hvor vi havde travlt med at få klargjort alt og komme ud til start.

Vi var meget spændte på, om vi kunne få et ligeså godt fiskeri som vi havde haft de tidligere år.

Da starten gik, søgte vi først på det dybere vand som vi havde planlagt. Det viste sig at der ikke var noget særligt at hente der, så vi gik ind på lavere vand.

Vi fandt de flade på 5,5 meters dybde og så startede et utrolig godt fiskeri for os. Vi smed anker igen, som vi havde gjort de andre år og vi må sige at det gik rigtig godt. Den ene flade efter den anden kom ombord. Størrelserne på dem var også rigtig god.

Medens vi havde travlt med at hive flade ombord, kom vi i tanke om, at der vist var noget vi havde glemt inden starten gik (ikke godt).

Der er et skilt med vores team nr. som skal tages med når vi tager på havet og hænges op når vi kom i havn igen. Det havde vi glemt at tage med, bare ærgelig. Det var nok til at vi blev disket om lørdagen. Det vil sige, at vores fangst ikke kunne indvejes og tælle med.

Det gjorde at, vi nu kunne fiske for sjov derude, ingen af vores fisk ville tælle med.

De flade blev dog ved at komme til os i mængder, selvom vi blev liggende på samme sted.

Så vores forfang (flimmerforfang) bestod deres prøve endnu engang, utrolig nok.

Vi tog tilbage til havnen et par timer før vi skulle, da vi havde fanget så mange flade, at vi faktisk ikke “gad” at hive flere op, de talte alligevel ikke med nogen steder. Det skal lige siges, at vi ikke havde fanget nogen vinderfisk så det var ok.

Lørdag aften var vi til spisning på kroen, et rigtig godt måltid ventede på os der. Efter det gode måltid, gik turen tilbage til havnen igen, til en snak med vores venner. Der blev også tid til afslapning i vores telt, hvorefter vi gik op til vores venner igen.

Kim ville gerne have en kop varm kaffe. Det blev vist nok til en meget sen affære. Da vi kom derop, gik det vist ikke som vi havde regnet med. Vi dumpede ind i venners lag. Der kom lidt gang i den, som gjorde at vi først kom til køjs kl. 04.00 lørdag nat. Sjovt var det, men hårdt, da vi var på kroen til morgenmad igen kl. 06.15.

2 timers søvn og på den igen.

Søndag

Lørdag nat blæste det op, så en hård dag ventede søndag morgen. Jeg tror, at over halvdelen af deltagende både valgte at sige det var nok for denne gang og undlod at sejle ud. Vi tog dog ud, lidt trætte efter en meget lang nat.

Vi fandt de flade igen, men valgte at tage tidligt ind, da vejret ikke var særlige spændende at være ude i.

Herfra er der gives stor ros for et rigtig godt stævne hvor alt igen forløb som det skulle.

 

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på