Pallex.dk – DM i fladfisk 2011

DM i fladfisk i Onsevig 2011

Fladfisk i stride strømme!

 

DM 2011 skulle afholdes i Onsevig 24 – 25 september, så der skulle Kim og jeg selvfølgelig med. Det var første gang vi skulle være med til et så stort stævne, så det var med lidt spænding vi tog afsted. Der var tilmeldt 120 både, 310 mand.

Gad vide hvordan det skulle gå ?.

Bare alene at få alle både i vandet uden panik nogen steder!

Vi ankom til Onsevig havn fredag eftermiddag, der var allerede stor aktivitet på havnen. En del både var allerede ankommet og søsat.

Vi fik ret hurtig søsat vores båd og fik anvist en plads hvor vi kunne være. Herfra kunne vi følge med efterhånden som alle både ankom og blev søsat. Bådene ankom i stimer til sent fredag aften og fortsatte fra kl. 05.00 lørdag morgen. Imponerende at se hvor elegant det blev gjort fra havnens side, alt forløb stille og roligt uden problemer af nogen art.

Lørdag

Kl. 08.00 lød startskudet. DM var skudt i gang.

Det var et imponerende syn at se alle de både til start. Vi sejlede ud til fiskevandet og derefter skiltes bådene, nogen gik til nord, andre til syd, andre midt i.

Man kunne forestille sig, at med alle de både der var på vandet, ville der blive trængsel om pladserne. Det blev aldrig et problem. Fiskevandet var rigligt stort til dette.

Da vi kom ud, forsøgte vi at finde nogle Pigvar, men det lykkedes ikke, så vil vi gå efter flade i stedet. Vi ledte efter nogle gode pladser og mon ikke det lykkedes.

Den plads vi fandt gjorde, at der måske blev lidt streds på båden, så stærkt gik det. Aldrig har vi prøvet noget lignede, så mange fisk var der.

Jeg vil tro, at vi alt i alt om lørdagen fangede over 200 fladfisk, imponerende.

Vi tog dog kun et mindre antal fisk med ind, så vi havde til vores behov.

Søndag

Søndag morgen lød startskudet igen, alle både susede derudaf, der skulle fanges fisk igen. Kim og jeg var enige om at vi ikke ville have fisk med i havn, da vores behov var blevet dækket om lørdagen. Vi havde dog lovet “pølsemanden” at tage nogle med ind til ham, hvis vi kunne finde fiskene igen.

Fiskeriet gik over al forventning endnu engang. Den ene flade efter den anden kom ombord, det var helt vildt.

“Pølsemanden” fik fisk denne dag, så han var vist godt tilfreds.

Desværre, fik vi ikke fisk i de rigtig store størrelser, så vi kunne blande os i toppen, men en rigtig god oplevelse fik vi med hjem.

Stor ros til Onsevig Havn for et stævne der forløb over al forventning. Der var simpelt hen styr på alt, rigtig flot klaret. Dette stævne kan kun anbefales at være med til. Et kanon godt stævne, med utroligt godt samvær.

Vi er selvfølgelig med til næste år igen!

Booking

Book din tid hos Doorhouse, vi vender straks tilbage med mere informationer!

Titel skal ændres og logo skal tilføjes. google maps skal også på