new-page48

PALLEX.DK

Dansk Design - Dansk produktion - Dansk arbejde

Pallex v/ Palle Pedersen, Landsbygaden 7, Sengeløse, 2630 Tåstrup, Dk.    E-mail: pallex@post.tele.dk    CVR:10848008

 

Tlf. 46 19 23 28    Mobil 22 22 37 44        Åben 9.00 - 21.00 alle ugens dage

Her kan du finde os på Facebook

Torsk/fladfiske opskrift

 

Her får du en opskrift, der kan gøre at din kone/kæreste/venner, lige frem beder dig om at fange lidt fisk igen. Den er simpelthen så god, at du burde afprøve den.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Torsk/fladfisk i fad

 

Ingredienser

 

Fileter uden skind (torsk eller fladfisk)

Snitasparges, en god håndfuld (glas eller dåse)

Rejer, en god håndfuld (frosne, optøet)

Smør

Mel

Mælk (madlavningsfløde)

Rejeost (smelteost, Buko stor)

Peber

Salt

 

Tilberedning

 

Fileterne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad.

Snitasparges og rejer drysses med let hånd over fileterne.

 

Derefter laves en hvid opbagt sovs, som smages til med salt og peber.

Sovsen skal være tykkere end normalt, da der er væde i fisken.

Når sovsen er færdig, tømmes osten ned i sovsen og der røres rundt til osten er blandet med sovsen (det går relativ hurtig).

 

Sovsen hældes over fileterne (dækkes med ca. 1/2 cm.).

 

Ind i ovnen 160 grader i ca. 20 - 25 min. eller indtil sovsen er gylden brun i overfladen, det er der jeg tager den ud.

 

HUSK at lave rigeligt, alt bliver spist.

 

Go` appetit.